Как да закупите мебели, без да напускате дома си? Ще ви разкажем подробно.

Posted by

Обзавеждането на нов апартамент или промяната на дизайна на познат интериор е приятен процес, но доста обезпокоителен и скъп. Отнема много време, прекарано в много магазини, и най-важното – пари. Онлайн услугата за разработване и предлагане на мебели  MebeliArt разказва за основните трудности при закупуването на мебели, водопроводни инсталации, осветителни и довършителни материали, предимствата и недостатъците на различните методи за пазаруване и как да закупите качествени стоки за домашен ремонт по най-удобния и икономичен начин .

Нека си представим за момент, че сте решили да изберете мебели, водопровод или осветителни тела за вашия апартамент в обикновен хипермаркет. Разполагате с определена сума пари и картина на интериора, която се е оформила в главата ви, събрана от различни списания. Но щом се озовете в съседния магазин, вниманието ви веднага се разпръсква. Разнообразието от мебели, декор и довършителни материали е объркващо и объркващо.

Друга трудност е, че в сравнение с онлайн магазините обикновените продавачи имат по-малък избор на стоки и цените им са по-високи. В резултат на това трябва да обиколите различни магазини, за да съберете всичко необходимо за интериора, да поръчате и да платите няколко доставки. Почти невъзможно е да гледате стоките на живо и след това да ги поръчвате в интернет, за да спестите пари. Много магазини използват собствени SKU и имат редица модификации и марки.

Купуваме в онлайн магазина
Онлайн пазаруването е изключително популярно напоследък. Има голям избор в онлайн магазините, а цените обикновено са с 10-15% по-ниски. Ето защо, с изчерпателно подреждане на апартамент в онлайн магазин, можете да спестите стотици левове.

Трябва обаче да се има предвид, че и тук има подводни камъни. За човек е доста трудно да си представи как определени обекти ще се комбинират помежду си в завършения интериор. Също така е малко вероятно да можете да разгледате на живо стоките от онлайн магазина, тъй като не е ясно къде може да се намери този продукт (тук не вземаме предвид обикновените магазини със собствен уебсайт, тъй като цените там са същите като офлайн). И тогава, ако искате да поръчате необходимите стоки в няколко онлайн магазина наведнъж, тогава отново ще трябва да платите за няколко доставки.