Модни тенденции при якетата и палтата сезон есен-зима

Posted by

Ето че вече окончателно изпратихме лятото, но това не е повод да се натъжавате, защото и този сезон модните дизайнери са ни предложили истинско модно приключение, в което да се потопите с истинска страст, създавайки неповторимо оригинални и дори екстравагантни визии. Безспорно есента се отличава с това, че връхните дрехи играят много важна роля в цялостната визия, превръщайки вашия look в безумно небрежен и загадъчен.

Ако трябва да говорим по-конкретно, тогава няма как да не започнем темата ни с новия тренд 2014-2015 и това са милитъри якетата, включително и палтата в този стил. Те носят в себе си особена красота и очарование, съчетавайки заедно с това строгите линии и прав силует. Разбира се, че на пазара ще намерите множество такива модни фасони, но все пак класическите милитъри дрехи са именно тази тенденция за сезон есен-зима, която може да украси по един безумно женствен начин всяка една жена. Подобни модели можете да откриете в модните колекции на Versace, като там дори се забелязва това, че този фасон смело надделява над всеки друг образ на връхните дрехи.

Не по-малко актуални този сезон са връхните дрехи oversize, но тук трябва да сте особено внимателни, защото те са способни да развалят лесно фигурите с малки недостатъци, които ви се иска да скриете. Така например подобни фасони са напълно противопоказани на жените със силует круша, тъй като така ще добавите допълнителен обем в бедрата ви, което няма да украси женствените ви и апетитни форми, а все пак задачата на една модна дреха е точно обратното. Следващият тренд, на който искаме да обърнем особено внимание това са якетата с флорални мотиви. Като цяло този принт е водещ този сезон и той е подходящ за всяка жена, защото може много да я украси. За съжаление обаче тези мотиви на връхните дрехи не са удачен вариант за дамите на възраст над 40 години. Кожените якета да наистина безумно практично облекло за есенните месеци и както се досещате те отново присъстват на модните подиуми в огромно разнообразие. Най-актуален обаче си остава фасона с капси, множество ципове или други подобни метални декоративни елементи, които дори донякъде превръщат тази връхна дреха в част от рок модата. Особено подходящ тренд за дамите, които имат фигура от типа обърнат триъгълник(широки рамене и тесни бедра) е А-образния силует.

Както сами виждате и тази есен ще имате множество поводи за експерименти, така че не се спирайте, а смело фантазирайте и опитвайте различни фасони при модерните връхни дрехи. Уверяваме ви, че спазвайки нашите простички съвети, лесно ще изберете идеални якета или палта за вашата фигура.